top of page
  • Writer's pictureCentar Edukacije Butković

Dobro ste čuli, dobit ćemo klince da uče subotom ujutro...

Updated: May 9, 2018

Zašto dijete kojem kažete neka ide učiti ode u sobu i radi sve osim da uči? Jednostavno, nema baš nikakvu ideju od čega da počne, a još manju što zapravo znači "učiti".


Radionica Multimedijski alati za učenje prof. Vlatke Butković pokazat će klincima nekoliko alata koji će im učenje učiniti zabavnim, skratiti vrijeme učenja i pomoći da se istaknu u razredu.

Ovu subotu od 9.00-11.15 sati tijekom tri zabavna školska sata polaznici radionice će naučiti raditi online kviz, izraditi križaljke, vježbati rad s diktafonom, kamerom koja ne mora služiti samo za selfije i još mnogo toga.

Navedeni alati imaju svrhu da djecu navode da sumiraju gradivo, postavljaju pitanja i ponude odgovore, što zahtijeva cjelokupnu analizu gradiva.

Djeca će dobiti i ključna pitanja na koja svako učenje mora dati odgovore i time napokon doći do spoznaje - kad su gradivo naučili.


Polaznike molimo da ponesu svoje računalo, mobitel i slušalice. Imaju li tablet, neka ponesu i njih pa ćemo podići dodatnih aplikacija uz koje će im učenje ubuduće biti jednostavnije i efikasnije.


Cijena radionice je 200,00 kn. Prijaviti se još uvijek stignete klikom ovdje, a platiti možete na licu mjesta u našem Uredu koji je ove subote otvoren od 9.00 - 13.00 sati. Gripa nam je pokosila nekoliko polaznika koji su vam velikodušno ostavili slobodno mjesto. Za sve koji su primorani propustiti ovu radionicu obavijest: sljedeća je već početkom travnja!

63 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page