top of page
Teenagers

TEEN tečajevi

REDOVITI TEČAJEVI ZA STARIJE OSNOVNOŠKOLCE I SREDNJOŠKOLCE

Treba li vašem djetetu tečaj ako je u školi odlično iz stranog jezika?

 

TEEN programi su tečajevi za djecu 6., 7. i 8. razreda te srednjoškolaca čije je težište na mnogo konverzacije, nagradnji redovitog školskog programa te obradi onih gramatičkih cjelina koje nisu u programu državne škole a zapravo čine onu bitnu razliku između osrednjeg i vrhunskog vladanja stranim jezikom.

Grupe su oformljene prema uzrastu i stupnju znanja te prema afinitetima pojedinog polaznika.

 

Stupnjevi redovitog TEEN programa su:

6. stupanj (učenici 6. razreda)

7. stupanj (učenici 7.razreda)

1. srednjoškolski (učenici 8. razreda)

2. - 4. srednjoškolski (učenici od 1. do 3. razreda srenje škole)

 

PRIPREMA ZA MEĐUNARODNE ISPITE
Rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja.Pripremite se za FCE, CAE, CPE, TOEFL

 

Za pohađanje posebnih programa za međunarodne ispite nije nužno proći sve stupnjeve redovitog programa, već pokazati potrebno znanje. S obzirom da se naša metoda temelji na pravovremenom usmjeravanju polaznika u idealnu grupu, ove tečajeve pohađaju srednjoškolci različite dobi ali jednakih jezičnih vještina i predznanja. Tijekom cijele školske godine pratimo i uspjeh u redovitom školovanju i prema potrebi obrađujemo dodatni materijal vezan uz redoviti program.

 

KONVERZACIJSKI TEČAJEVI

Mislite da ste potpuno savladali strani jezik, ali niste opušteni u razgovoru?

 

Konverzacijski tečaj ima naglasak na usmenom izlaganju i komunikaciji te podrazumijeva da je poznavanje gramatike na vrlo visokom nivou. Teme koje se tijekom godine obrađuju biraju sami polaznici a profesor potom pronalazi idealne materijale. Konverzacijski tečaj ima integriranu poduku iz prezentacijskih vještina te izradu dinamičke prezentacije na računalu.

bottom of page