top of page
Kids in Preschool

KIDS tečajevi

VRTIĆ 1 i 2

Program ranog učenja stranih jezika

 

Nastava za djecu od 4 i 5 godina organizirana je dva puta tjedno po 35 minuta u poslijepodnevnim terminima oko 17.00 sati. Dužina sata, iako se čini kratka, je vremenski okvir u kojem se dijete osjeća ugodno, svjesno je početka i kraja nastave i sposobno je u cijelosti izvršiti sve obaveze koje pred njega učiteljica postavlja. Ovo je vrijeme kad učimo voljeti učenje, prihvaćati redovitu obavezu i demistificiramo učionicu iz nepoznatog i zastrašujućeg prostora u toplu i zabavnu zonu za učenje.

Nastava za ovu dob održava se u specijalno opremljenim učionicama na lokaciji u Mladice 20, (Stenjevec), Zagreb. Predavači su diplomirane učiteljice i profesorice stranog jezika posebno educirane za rad s djecom predškolske dobi. U nastavi se koriste udžbenici i multimedijski materijali koje redovito šaljemo roditeljima u inbox u vidu linkova i video-materijala te raznih igara i aplikacija uz koje djeca kroz igru uče.

PREDŠKOLSKI PROGRAM

Razlika predškolskog od vrtićkog programa

 

Djecu u dobi od 5 i 6 godina potrebno je pripremiti za osnovnu školu. Jedina smo škola stranih jezika koja provodi specijaliziran program za prijelazni period iz cjelodnevnog boravka u vrtiću u školski program. Škola će od djece očekivati skoncentriran rad, izvršavanje zadataka u zadanom vremenskom okviru te, na kraju, i poštivanje pravila ponašanja u učionici.

 

Predškolski program naše škole podrazumijeva sljedeće: rad na grafomotorici djeteta, upoznavanje s abecedom stranog jezika kojeg pohađaju, pisanje slova, riječi i jednostavnih rečenica, redovite domaće zadaće, rad na tabletima i prijenosnim računalima te mnogo, mnogo konverzacije. Sve navedeno uklopljeno je u igru isprepletenu sa zakonitostima učionice. 

 

Još od 1990. godine naša metoda omogućuje djeci bezbolan prelazak u svijet školaraca :)

bottom of page