Traveling

O NAMA

Metoda učenja u Centru Edukacije Butković osmišljena je kako bi osigurala trajnu promjenu u našim polaznicima, u učionici i izvan nje. Još od 1990. godine poznati smo po visokokvalitetnim tečajevima stranih jezika. Vjerujemo u stalnu promjenu osluškujući potrebe i prateći rezultate naših klijenata.

Naš zaštitni znak je Butković metoda™ koja podrazumijevaju integraciju brojnih vještina u sve tečajeve te garantira individualizirani pristup svakom pojedinom polazniku. Takvo učenje donosi trajne rezultate kroz razne misaone procese i praktičnu primjenu novih spoznaja. Učenje stranih jezika nikako nije izolirana aktivnost fokusirana na gramatiku i vokabular, već na sve ono što je pojedincu potrebno da bi postigao željeni rezultat.

Naš cilj je obrazovati generacije koje će učiniti svijet boljim mjestom.

Jeste li spremni ispuniti svoj potencijal? Pridružite nam se!

Team Centra Butković

prof. Vlatka Butković
ravnateljica
autorica kurikuluma mentorica
prof. Marija Bušnja
engleski jezik
prof. Ema Tomorad
španjolski i ruski jezik
prof. Anita Poljak
zamjenica ravnateljice, autorica kurrikuluma, mentorica
prof. Iva Bulić
njemački jezik
Ivan Mikulić
voditelj ureda
odjel marketinga
prof. Nika Perasović
talijanski jezik
prof. Iva Žura
francuski jezik
pripremamo polaznike za samostalno učenje
kontinuirano kreiramo novi nastavni sadržaj prilagođen svakoj novoj generaciji
Butković metoda™ integrira treninge komunikacijskih vještina u svakodnevnu nastavu
naš tim profesora sustavno se educira o najnovijim koracima u nastavi 

Zašto odabrati baš nas?

Smješten u Zagrebu te povezan s međunarodnom mrežom edukatora inovatora, Centar je odraz najsuvremenijih trendova u edukaciji, u čijem kreiranju i aktivno sudjeluje. 

Prof. Butković uz svoj angažman u našem Centru radi i kao konzultantica međunarodne organizacije Central and Eastern Schools Association. Osmislila je #CEESAconnects, online platformu za online edukaciju i suradnju između profesora američkih internacionalnih škola 21 države srednje i istočne Europe. Kao CEESA Global Connections Manager radi na daljem razvoju i koordinaciji globalne suradnje među profesorima.

Prof. Butković je suosnivačica volonterske platforme za razmjenu znanja na globalnoj razini Connected Educators Appreciation Day #CEduAD čiju je godišnju konferenciju 2019. godine pratilo preko 140000 ljudi.

 

Rad našeg centra usmjeren je na stalno porofesionalno usavršavanje i suradnju s edukatorima iz cijelog svijeta. Tim profesora Centra Butković sustavno implementira novosti u obrazovanju u nastavu.

❞Let us remember: One book, one pen, one child, and one teacher can change the world.❞
Malala Yousafzai