O NAMA

Metoda učenja u Centru Edukacije Butković osmišljena je kako bi osigurala trajnu promjenu u našim polaznicima, u učionici i izvan nje. Centar u ponudi ima brojne radionice za građanstvo, tvrtke i djelatnike u obrazovanju. Još od 1990. godine poznati smo po visokokvalitetnim tečajevima stranih jezika. Vjerujemo u stalnu promjenu osluškujući potrebe i prateći rezultate naših klijenata.

Naš zaštitni znak su Butković metoda™ koji podrazumijevaju integraciju brojnih vještina u sve tečajeve i radionice te garantira trajne rezultate kroz razne misaone procese i praktičnu primjenu novih spoznaja.

Naš cilj je obrazovati generacije koje će učiniti svijet boljim mjestom.

Jeste li spremni ispuniti svoj potencijal? Pridružite nam se!

pripremamo polaznike za samostalno učenje

kontinuirano kreiramo novi nastavni sadržaj prilagođen svakoj novoj generaciji

Butković metoda™ integrira treninge komunikacijskih vještina u svakodnevnu nastavu

stalan tim profesora sustavno se educira o najnovijim koracima u nastavi 

Zašto odabrati baš nas?

Smješten u Zagrebu te povezan s međunarodnom mrežom edukatora inovatora, Centar je odraz najsuvremenijih trendova u edukaciji, u čijem kreiranju i aktivno sudjeluje. Između ostalog, s partnerima iz cijelog svijeta organizirali smo 2018. godine EdChange Global, ovogodišnjeg ISTE dobitnika Honorable Mention Awarda za promicanje i implementaciju međunarodne suradnje u obrazovanju. Prof. Vlatka Butković je kao reformator ECG-a i Project Manager za Europu bila spona između profesora u Europi i ostatka svijeta.

 

Od rujna 2018. prof. Butković je suosnivačica platforme za razmjenu znanja na globalnoj razini Connected Educators Appreciation Day #CEduAD. Njezin rad, a time i rad našeg centra usmjeren je na stalno porofesionalno usavršavanje i suradnju s edukatorima iz cijelog svijeta.

Tim profesora Centra Butković sustavno implementira novosti u obrazovanju u nastavu.

❞Let us remember: One book, one pen, one child, and one teacher can change the world.❞
Malala Yousafzai

Centar Edukacije Butković            

  • Instagram Centar Butković
  • Flipboard
  • Facebook Centar Edukacije Butković
  • Butkovic Education Centre

+385 1 34 35 801     

+385 91 34 35 802

Back to top