top of page
Happy Turtle

TINY THINKERS

TINY THINKERS

Program integrirane nastave za djecu 3-4 godine

 

Program Tiny Thinkers organiziran je dva puta tjedno po 35 minuta u poslijepodnevnim terminima oko 16.30 sati. Godišnji broj sati je 50, maksimalan broj polaznika u grupi je 6.

 

Integrirani program ranog učenja engleskog jezika povezan je s nizom temeljnih vještina kojima se potiče samostalnost, kreativnost i sklonost prema učenju kroz igru. 

Na kvalitetan ishod učenja utječu: motivacija polaznika (unutarnja i vanjska), redovitost pohađanja, natjecanja, pohvale, suradnja roditelja te ostali stručni i emotivni angažman predavača oko svakog pojedinog polaznika i njegovih individualnih kvaliteta i sposobnosti. Također, polaznici su izloženi i klasičnoj glazbi koja djeluje poticajno u smislu kreativnog stvaralaštva i razmišljanja.

PROSTOR ZA UČENJE PRILAGOĐEN VAŠEM DJETETU

Nastava za ovu dob održava se u specijalno opremljenoj učionici na lokaciji u Mladice 20, (Stenjevec), Zagreb. U nastavi se ne koriste udžbenici već posebno kreirani materijali koji djecu stimuliraju, potiču na kreativno razmišljanje, konstruktivno rješavanje problema i suradnju.

PROGRAM:

Djeca tijekom jedne školske godine kroz praktičnu nastavu ovladavaju brojnim vještinama - osnovnim govornim frazama u engleskom jeziku, razvijaju slušne navike i pravilni govor te obogaćuju vokabular na hrvatskom jeziku, uče matematičke (prvenstveno geometrijske) pojmove, uče se kreativno izražavati kroz likovnu i glazbenu umjetnost.

Naš program potiče razvoj fine i grube motorike te komunikacijskih vještina. Kroz ovako integrirani program raznih školskih predmeta s kojima će se dijete kasnije susretati u svom obrazovnom putu, svaki mali polaznik usvaja slušne navike, korektan izgovor, pravilan ritam i intonaciju u govoru, uči se suradnji i organiziranom, samostalnom rješavanju zadataka.

O AUTORICI PROGRAMA  

Prof. Marija Bušnja je magistar primarnog obrazovanja - učiteljica razredne nastave. Prije pridruživanja našem timu 2021. godine, 15 godina je radila u Vinkovcima u školi stranih jezika u svojstvu nastavnika, mentora i voditelja odjela za predškolski odgoj. Prošla je brojna stručna usavršavanja, uključujući i radionicu na temu neuroznanosti Ranka Rajovića. Prije dolaska u Zagreb godinu dana je provela u svojstvu vlasnice i voditeljice produženog boravka za djecu i cjelodnevne dječje igraonice. Velik dio Marijinog profesionalnog puta obilježila je skrb i rad s djecom od 3 do 14 godina. 

Od 2021. godine, prof. Marija je važan i nezamjenjiv član našeg profesorskog tima čije znanje je uvelike obogatilo rad Centra Edukacije Butković.

bottom of page