top of page
Writer's pictureCentar Edukacije Butković

Iz boravka u Centar Edukacije Butković - s našim profesoricama

Updated: Jun 28


Preuzimamo djecu iz boravka i vodimo na nastavu stranog jezika
Iz školskog razreda u naše učionice

Divno je imati divne susjede

OŠ Dragutina Tadijanovića nam je praktički preko puta, pa smo se prije više godina dosjetili izvrsnoj ideji - umjesto da djeca iz boravka pohađaju našu nastavu u učionicama njihove škole, zašto ih ne bi naše profesorice preuzele od učiteljica u dogovoreno vrijeme i odvele u naše šarene učionice, gdje ih roditelji preuzmu nakon sata? Ovaj prijedlog osmišljen je u suradnji s učiteljicama koje s djecom rade u boravku, i na njihovu sugestiju određen je termin preuzimanja djece, nakon što završe sa svim obavezama u školi. Cijeli sistem besprijekorno funkcionira već godinama. Nama je uvijek najljepše raditi u našim učionicama i neopterećivati prenapučene škole svojom nastavom, a djeci je svaka promjena u dugom radnom danu dobrodošla. Roditelji stignu barem popodnevnu kavu popiti na miru.


Suradnja roditelja, našeg centra i osnovne škole

Svi roditelji zainteresirani da im djecu preuzimamo iz škole moraju pratiti nekoliko koraka:

  • Pri upisu naglasiti da žele da im djecu iz boravka mi dovodimo na engleski

  • Učiteljici u rujnu javiti da su suglasni da ih mi preuzimamo

  • Nama ostaviti kontakt učiteljice za neplanirane situacije


Centar Edukacije Butković po završetku upisa a prije početka naše nastave dostavlja učiteljicama i tajništvu škole popis djece koju preuzima od učiteljica, kontakt profesorica te termine u kojima ih preuzimamo.

Djecu njihova teacherica čeka u 15:30 na dogovorenom mjestu u holu škole, zajedno prošeću do našeg sjedišta u Mladicama 20 gdje započnu sa satom 15:45-16:30. Nakon sata roditelji djecu čekaju ispred Centra ili u našoj čekaonici.

FIRST-MINUTE UPISI za one s kasnim paljenjem

Do 5.7.2024. stignete izvršiti upis s lipanjskim popustom ukoliko nam se javite emailom ili telefonskim pozivom. Ugovor koji ćemo vam poslati na email vratite nam na isti način potpisan i uplatite prvu ratu ili cjelokupni iznos na broj računa naveden u Ugovoru. I to je to! Imate li ikakvih pitanja, slobodno kontaktirajte prof. Vlatku Butković na 0916050720 ili vlatka@butkovic.eu


Vidimo se u rujnu u 34. školskoj godini po redu. Do tada, uživajte u ljetu!

Comments


bottom of page