top of page
Group Discussion

ADULT tečajevi

REDOVITI TEČAJEVI

Poklonite si novo znanje u odrasloj dobi

 

Tečajevi za odrasle obuhvaćaju 6 stupnjeva. Dinamika nastave odn. broj sati u jednom tjednu ovisi o tipu tečaja i o dogovoru s polaznicima. Prije pristupanja tečaju potrebno je izvršiti testiranje. Nakon testiranja slijedi razgovor s polaznikom o njegovim željama i očekivanjima od tečaja te razlozi akoji su ga do nas doveli. Velika je razlika u programu za polaznike koji trebaju strani jezik u poslovne svrhe od onog za polaznike koji strani jezik žele savladati za svakodnevnu komunikaciju, putovanja i sl.

 

TEČAJEVI POSLOVNOG STRANOG JEZIKA

Usavršite poznavanje stranog jezika specijalno za potrebe vašeg posla

 

Tečajevi poslovnog stranog jezika organiziraju se s obzirom na specifične potrebe polaznika. Imate li predznanje proći ćete inicijalno testiranje te u dogovoru s nama postaviti smjernice za tečaj koji je upravo vama potreban (tzv. tailor-made tečaj).

 

Ovi tečajevi su najčešće INDIVIDUALNI ili INTENZIVNI i to 1x2 ili 2x2 sata tjedno. 

 

Po završetku tečaja izdajemo potvrdu koja se temelji na medunarodnoj klasifikaciji.

INDIVIDUALNA NASTAVA

Savladajte nekoliko stupnjeva u jednoj školskoj godini u fleksibilnim terminima 

 

Brojni naši odrasli polaznici odlučuju se za individualnu nastavu iz brojnih razloga. Onaj najvažniji je da je nastava u cjelosti prilagodena polazniku, njegovim interesima i potrebama. Takoder, intenzitet nastave kao i termini je fleksibilan, pa u doba godine kad polaznik ima više vremena nastava bude češća, a u drugo doba godine intenzitet bude slabiji. Ukoliko je polaznik spriječen i pravodobno otkaže sat (24 sata ranije), dogovara se novi termin a polaznik nije izgubio dragocjenu nastavu.

KONZALTING NA ENGLESKOM JEZIKU

Ovladajte istovremeno engleskim jezikom i dodatnim vještinama 

 

Poseban program prof. Vlatke Butković objedinjuje sve elemente suvremene edukacije poslovnog čovjeka: strani jezik, prezentacijske vještine, leadership trening, trening iz komunikacijskih vještina ili pak multimedijskih alata koji će vam omogućiti da poslu pristupite kreativno i na nov način. Program je krojen posebno za svakog polaznika i u potpunosti je fleksibilan, što znači da se mijenja zajedno s vama.

bottom of page