Tečajevi stranih jezika za djecu

JUNIOR tečajevi

REDOVITI TEČAJEVI KAO NADGRADNJA ŠKOLSKOM PROGRAMU

Prednosti rada u malim grupama

 

Tečajevi za osnovnoškolce organizirani su kroz grupe JUNIOR i TEEN u grupama od 6 do 12 polaznika ili u manjim grupama u intenzivnim tečajevima.

Polaznici se raspoređuju u grupe s obzirom na njihovo predznanje i dob. Nastava se održava u smjenama ili u stalnim poslijepodnevnim i večernjim terminima 2x1 školski sat, 1x2 školska sata ili subotom 1x2 školska sata.

 

Jedina smo škola u Hrvatskoj koja redovito u nastavi s djecom koristi interaktivne e-udžbenike, tablete, laptope, projektor te brojne multimedijske alate u nastavi. Djeca s profesorom komuniciraju i putem e-maila onim danima kad nema nastave.

 

 
INDIVIDUALNA NASTAVA

Potpuno fleksibilan program za djecu kojima takav pristup bolje odgovara

 

Ponekad vaše dijete jednostavno treba svu pažnju profesora. Često se susrećemo s djecom koja znanjem zaostaju za vršnjacima iz raznih razloga. Takva se djeca osjećaju kao da su u bezizlaznoj situaciji jer staro gradivo ne znaju a novo se gomila. U takvim slučajevima naša preporuka je individualna nastava dok se se sustignu vršnjaci. Vjerujte nam, gotovo uvijek se sustignu jer nije problem u vapem djetetu već u neprilagođenom načinu podučavanja.

 

Ponekad kombiniramo individualnu nastavu s nastavom u grupi kako bi dijete imalo što više interakcije s drugima, vježbalo komunikacijske vještine, slušanje i sudjelovalo u zajedničkim projektima.

Roditeljima koji ne vide izlaz iz stuacije u kojoj im se dijete našlo poručujemo: ne brinite i prepustite nama da preuzmemo odgovornost za uspjeh vašeg djeteta.

Prije kreiranja individualnog programa vaše dijete ćemo testirati bez stresa i po potrebi (i uz vašu suglasnost) kontaktirati kolegu u državnoj školi koji ga podučava. Važan nam je i razgovor s vama kako bismo o djetetu dobili cjelovitu sliku te kako bismo vas uputili na vašu ulogu u procesu učenja.

 

 
PRILAGOĐEN PROGRAM ZA DJECU S POTEŠKOĆAMA U UČENJU

Svako dijete krije u sebi velike mogućnosti

Ima li vaše dijete teškoća u savladavanju školskog programa strang jezika, obratite nam se s povjerenjem.

Individualni pristup, nove metode i suradnja sa stručnjacima osiguravaju uspjeh.

 

Nastava za djecu koja moraju nadoknaditi gradivo organizira se kao individualna nastava u terminima koji su najmanje stresni za dijete. Po potrebi i uz dopuštenje roditelja kontaktirat ćemo kolege koji rade s djetetom u državnoj školi i zajedno dogovoriti korake kojima ćemo mu zajedno pronaći rješenje problema.

Pomoć u učenju osmišljena je kroz individualne sate po posebnoj cijeni od 100,00 kn/školski sat. Termini su fleksibilni - želimo da vaše dijete dolazi smireno i s osjećajem da rješava problem.