top of page
Tečajevi stranih jezika za djecu

JUNIOR tečajevi

REDOVITI TEČAJEVI KAO NADGRADNJA ŠKOLSKOM PROGRAMU

Prednosti rada u malim grupama

 

Tečajevi za osnovnoškolce organizirani su kroz grupe JUNIOR i TEEN u grupama od 6 do 12 polaznika ili u manjim grupama u intenzivnim tečajevima.

Polaznici se raspoređuju u grupe s obzirom na njihovo predznanje i dob. Nastava se održava u smjenama ili u stalnim poslijepodnevnim i večernjim terminima 2x1 školski sat, 1x2 školska sata ili subotom 1x2 školska sata.

 

Jedina smo škola u Hrvatskoj koja redovito u nastavi s djecom koristi interaktivne e-udžbenike, tablete, laptope, projektor te brojne multimedijske alate u nastavi. Djeca s profesorom komuniciraju i putem e-maila onim danima kad nema nastave.

 

Redoviti tečajevi
INDIVIDUALNA NASTAVA

Potpuno fleksibilan program za djecu kojima takav pristup bolje odgovara

 

Ponekad vaše dijete jednostavno treba svu pažnju profesora. Često se susrećemo s djecom koja znanjem zaostaju za vršnjacima iz raznih razloga. Takva se djeca osjećaju kao da su u bezizlaznoj situaciji jer staro gradivo ne znaju a novo se gomila. U takvim slučajevima naša preporuka je individualna nastava dok se se sustignu vršnjaci. Vjerujte nam, gotovo uvijek se sustignu jer nije problem u vapem djetetu već u neprilagođenom načinu podučavanja.

 

Ponekad kombiniramo individualnu nastavu s nastavom u grupi kako bi dijete imalo što više interakcije s drugima, vježbalo komunikacijske vještine, slušanje i sudjelovalo u zajedničkim projektima.

Roditeljima koji ne vide izlaz iz stuacije u kojoj im se dijete našlo poručujemo: ne brinite i prepustite nama da preuzmemo odgovornost za uspjeh vašeg djeteta.

Prije kreiranja individualnog programa vaše dijete ćemo testirati bez stresa i po potrebi (i uz vašu suglasnost) kontaktirati kolegu u državnoj školi koji ga podučava. Važan nam je i razgovor s vama kako bismo o djetetu dobili cjelovitu sliku te kako bismo vas uputili na vašu ulogu u procesu učenja.

 

Individualna nastava
PRILAGOĐEN PROGRAM ZA DJECU S POTEŠKOĆAMA U UČENJU

Svako dijete krije u sebi velike mogućnosti

Ima li vaše dijete teškoća u savladavanju školskog programa strang jezika, obratite nam se s povjerenjem.

Individualni pristup, nove metode i suradnja sa stručnjacima osiguravaju uspjeh.

 

Nastava za djecu koja moraju nadoknaditi gradivo organizira se kao individualna nastava u terminima koji su najmanje stresni za dijete. Po potrebi i uz dopuštenje roditelja kontaktirat ćemo kolege koji rade s djetetom u državnoj školi i zajedno dogovoriti korake kojima ćemo mu zajedno pronaći rješenje problema.

Pomoć u učenju osmišljena je kroz individualne sate po posebnoj cijeni od 100,00 kn/školski sat. Termini su fleksibilni - želimo da vaše dijete dolazi smireno i s osjećajem da rješava problem.

Pomoć u učenju
bottom of page