top of page
  • Writer's pictureprof. Ivana Mihaljević

Multimedijski alati za učenje

Subota, 24.2.2018., puna je zbivanja u Centru edukacije Butković.

Od jutarnjeg Hippo natjecanja iz engleskog jezika, preko popodnevnih radionica robotike do radionice Multimedijski alati za učenje naše profesorice Vlatke Butković.


Prof. Vlatka održala je dvije radionice na teme Mentalna mapa i Prezi te Grupni rad i komunikacijske vještine, koje su prošle izvanredno! Učenici su bili oduševljeni, a krajni rezultati van svih očekivanja. Djeca su prepoznala u sebi mnoge nove osobine, koje su se dosad skrivale u njima.


Posljednja u nizu je radionica Multimedijskih alata za učenje, koja je na rasporedu u subotu, 24.2., od 16 do 18.30 sati.

Radionica obuhvaća upoznavanje s nekoliko besplatnih alata, platformi i aplikacija koje učenje čine lakšim, uzbudljivijim i bližim djetetu današnje generacije. Svi alati kojima će dijete ovladati imaju praktičnu primjenu u nastavi u formalnom obrazovanju. Koristeći ih, djeca postaju samostalna u učenju te dobivaju komparativnu vrijednost u odnosu na vršnjake i bolje prezentiraju svoje znanje u razredu.

Važno je napomenuti da svatko donosi udžbenik odn. lekciju s kojom se trenutno "bori" kako bi na licu mjesta riješio problem i kroz praksu ovladao alatima.

Više informacija pročitajte na našem webu, gdje se nalazi i link za prijavu.

​​

30 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page