top of page
  • Writer's pictureprof. Ivana Mihaljević

Where did the school year go?

Nakon proljetnih praznika ulazimo u zadnju rundu školskih aktivnosti!

Gradivo se lagano bliži kraju, a počinjemo i s presjekom svega naučenoga.

Naš team profesora smišlja na koji način sumirati i izvući zaključke školske godine koja je iza nas. Pritom, naravno, želimo izbjeći stroge i jednolične završne velike provjere znanja i gledamo koji način prezentacije naučenoga bi bio idealan za svakog našeg polaznika.

Nismo svi isti i ne učimo svi na isti način, pa zašto bismo morali pokazati naše znanje stranog jezika svi na isti način?

Vaši će vam profesori sve reći na vrijeme. Ovisno o broju sati koje grupa ima i koliko je grupa već odradila, profesori će vam reći koji je zadnji dan nastave. Obično nam vremena na kraju nedostaje, pa se viđamo i subotama na odradama. :) One su lijepe jer nam dolazi sve ljepše vrijeme, a pogled na naše dvorište je očaravajuć. Bacite oko na stabla trešanja.


Što se tiče radionica, projektne cikluse također privodimo kraju. Tužni što je kraj, ali sretni jer je bilo zaista fenomenalno! Osim što su se naučile razne vještine i pokrenuli razni roboti, stvorila su se i nova prijateljstva. A to nam je jako drago vidjeti.

Za naše najmlađe organzirat ćemo još nekoliko radionica, tako da nas pratite i dalje.



Za sljedeću školsku godinu spremamo niz novosti - novi sadržaji, stari sadržaji u novom ruhu, nove lokacije, novi ljudi, nova prijateljstva!

Kad smo kod novog, jeste li bacili oko na novu Vintage učionicu na zadnje katu? :)

S veseljem primamo nove polaznike, koji dolaze doslovno svaki dan pa smo hitno morali smisliti još jednu učionicu! Uz neiscrpne ideje i brza i učinovita rješenja naše ravnateljice Vlatke, uz par šarafa i tipli te našeg robotičara Hrvoja, Vintage učionica je postala novo omiljeno mjesto za mini grupe i individualnu nastavu.


Pratite nas i dalje, proljeće nam godi i inspirira nas!


Uskoro i detalji oko #DanaOtvorenihVrata Centra edukacije Butković...!


38 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page