top of page
  • Writer's pictureCentar Edukacije Butković

Sretan vam kraj školske godine!

Updated: Jun 10Završavamo 33. školsku godinu…

Još jedna školska godina je privedena kraju. Polaznici svih dobnih skupina s uspjehom su ovladali novim razinama poznavanja i aktivnog korištenja engleskog, njemačkog, talijanskog, francuskog i španjolskog jezika. Ponosni smo na neumoran rad naše djece i predano učenje odraslih polaznika, koji bez obzira na svakodnevicu pretrpanu brojnim obavezama tijekom cijele godine ne posustaju i strpljivo koračaju prema višejezičnoj komunikaciji koja otvara vrata prema svijetu.


NOVO U PROGRAMU - Tiny Thinkers

U jesen krećemo s novim programom za najmlađu djecu - Tiny Thinkers, integrirani program učenja stranog jezika za djecu od 3 i 4 godine. Ovaj autorski program naše prof Marije Bušnje provjeren je model poduke za najmlađe u kojoj se djeca kroz praktičnu nastavu susreću s hrvatskim jezikom, matematikom, glazbenom i likovnom umjetnošću, razvijaju finu i grubu motoriku i uče se socijalizaciji i suradnji s vršnjacima. Ove grupe neće brojati više od 6 malih polaznika, a svaki sat bit će kreativan, s radovima koje će djeca samostalno raditi i nositi kući.

Tiny Thinkersi su tako ona zadnja, odn. prva karika u lancu cjeloživotnog učenja stranog jezika i brojnih vještina u našem Centru Edukacije Butković. Nakon njih naši polaznici prolaze Kids, Junior, Teen pa Adult program, nakon čega često svoje školovanje nastavljaju na sveučilištima diljem svijeta. Najveće veselje je primati od njih poruke o njihovim uspjesima i znati da smo im vrata prema svijetu bar malo i mi pridržali otvorenima.


Dan Centra Edukacije Butković

Kao i svake godine, i ovu ćemo završiti podjelom svjedodžbi na Danu Centra. Vidimo se 15.6.2024. na poznatoj vam adresi od 10-12 sati. Malo smo promijenili program, pa umjesto raznih malih događanja ove godine želimo s vama roditeljima iskoristiti druženje za razmjenu dojmova o godini iza nas i ideja za sljedeću. Prije nego se vidimo, razmislite o sljedećim pitanjima:

  • jeste li zadovoljni znanjem koje je vaše dijete ove godine usvojilo?

  • dolazi li sretno na našu nastavu?

  • priča li kod kuće o događanjima na nastavi i prijateljima iz grupe?

  • mislite li da je vaše dijete uz strani jezik kroz našu nastavu usvojilo i neke druge vještine? Koje?

  • Jeste li zadovoljni komunikacijom s profesoricom i ostalim djelatnicima našeg Centra?

  • Što biste voljeli da uvedemo u program?

  • Što biste voljeli da ostane baš kako je?


Kao i svake godine, na Danu Centra ćemo svojim polaznicima podijeliti Svjedodžbe za koje su teško i vrlo ozbiljno radili cijelu godinu.


Za sve one koji žele iskoristiti prednosti FIRST-MINUTE upisa, naš ured će biti otvoren 10.-20. lipnja svaki radni dan 16-20 sati te subotom 10-13 sati.


Veselimo se skorom druženju!

Comments


bottom of page