top of page
  • Writer's pictureCentar Edukacije Butković

Mijenjamo se s vama





Pred nama je 32. školska godina Centra Edukacije Butković. Što nova smo vam pripremili za ovu godinu, kada se doći upisati, kad počinje nastava..?


Rujanski upisi su u tijeku

Otvorili smo vrata škole 5.9. i ovdje smo za vas do 20.9. svaki radni dan od 16-20 sati te subotom od 10-13 sati. Sad je idealno vrijeme da se upišete, javite nam druge obaveze i odradite testiranje ako ste nam novi polaznik. Grupe, kao i svih godina do sad, formiramo prema dobi i stupnju znanja. I dalje uz redovite grupe nudimo i individualnu nastavu, grupe s pojačanim programom za talentiranu djecu, pomoć u učenju te mini-grupe koje nastavu prolaze u manjem broju sati a jačim intenzitetom.


Zaboravili ste se upisati tijekom redovitih upisa? Nije problem. Javite se na tajnistvo@butkovic.eu i dogovorite termin testiranja. Svraćamo pažnju da osobe upisane tijekom godine razmještamo u postojeće grupe i termine, te se termini više ne mogu prilagođavati.


Početak nastave

Nastava engleskog jezika počinje u srijedu 21.9. prema rasporedu koji će vam vaša profesorica javiti putem WhatsApp poruke. Podsjećamo da nam javite svoje odn. obaveze svog djeteta što prije kako bismo mogli izaći u susret u formiranju grupa i termina.

Nastava svih ostalih jezika počinje u ponedjeljak 3.10.


Novosti

Od ove školske godine moći ćete pratiti uspjeh svog djeteta na online stranici imenika tijekom cijele godine. Time ujedno zamjenjujemo godišnja izvješća. Na kraju školske godine polaznici će dobiti svjedodžbu o završenom stupnju stranog jezika.


Nastavljamo s treningom javnog nastupa s mlađim polaznicima u suradnji s poznatim glazbenikom Stanislavom Kovačićem, te pojačavamo treninge komunikacijskih vještina te kompetencija u pisanom izražavanju s polaznicima od 12+ godina.


U ovoj školskoj godini pozdravljamo se sa hibridnom nastavom. Zahvalni smo joj na pomoći u kriznim vremenima ali je vrijeme da djeci pružimo ono najvažnije za uspješno učenje - osobni kontakt i druženje s vršnjacima. Nastava se vraća u učionice u punom sastavu, a to nam omogućuje i da s djecom ponovo koristimo cijelu učionicu, školu, vrt, ulicu i odlazimo na terensku nastavu.


Terenska nastava koju smo vam osmislili uključuje posjete muzejima uz stručno vođenje na stranom jeziku, obilazak gradskih znamenitosti u kojem su djeca vodiči, te posjet zoološkom vrtu i obrada teme o životinjama na licu mjesta.



Uspješnu i mirnu školsku godinu želi vam cijeli team Centra Edukacije Butković!

401 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page