top of page
  • Writer's pictureCentar Edukacije Butković

Kako se stvara kazališna iluzija? Provjerite u kazalištu Trešnja ovu nedjelju!

Jeste li primijetili koliko novosti u svom programu je naš partner Kazalište Trešnja uveo posljednjih mjeseci? Uspjeli su nas ponovo oduševiti fenomenalnom idejom! Još stignete kupiti ulaznicu za neponovljiv doživljaj - šetnju iza kulisa!


Foto: Damil Kalogjera, Kazalište Trešnja


U subotu je na rasporedu poznata bajka Pepeljuga, prema verziji pisca Charlesa Perraulta, u režiji Jakova Sedlara. Predstava donosi sasvim novi vizualni doživljaj, ali i sve ono što djeca očekuju od ovog klasika. Namijenjena je svima starijima od 5 godina.

Čarolija, dobre vile, skrivene prostorije i kazališna iluzija čekaju vas ovog vikenda u kazalištu Trešnja.

Jedinstveni program U kazalištu o kazalištu, inače namijenjen učenicima osnovnih škola, ove nedjelje bit će dostupan svima zainteresiranima koji žele upoznati kazalište.


Foto: Toni Renaud, Kazalište Trešnja

Tijekom obilaska Trešnje posjetitelji će na zanimljivi način upoznati dijelove kazališta koji inače nisu dostupni javnosti.

Upoznat će i proces stvaranja kazališnih predstava, moći će osjetiti čari i napore glumačkog poziva, naučiti više o kazališnoj umjetnosti, te upoznati tehničku opremu uz koju se stvara kazališna iluzija. Namijenjen je posjetiteljima starijima od 9 godina.


Pepeljuga igra u subotu, 3. ožujka u 17 sati, a program U kazalištu o kazalištu je na rasporedu u nedjelju, 4. ožujka u 11 sati. Ulaznice možete kupiti ovdje. Požurite!

23 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page