top of page
  • Writer's pictureCentar Edukacije Butković

Posjetite nas 17. lipnja 2023.


Posjetite nas u vrtu naše škole
Dan Centra Butković 17.6.

Proslavit ćemo kraj uspješne školske godine u subotu 17.6. s našim učenicima, njihovim roditeljima i svima koji navrate na druženje. Pripremili smo vam zanimljiv program, gostovanja i pokoju humanitarnu akciju. Neka godinu ispratimo u pozitivnom tonu na Danu Centra Butković!

Što vas očekuje?

Družimo se od 10:00-13:00 sati u našem predivnom vrtu na lokaciji Mladice 20.

  • Humanitarna akcija Ulične svjetiljke: odabir najboljeg prijevoda pjesme i prikupljanje novčanih sredstava za beskućnike. Da, uz dodjelu nagrade.

  • Humanitarna akcija Djeca Ukrajine: druženje s osnovnoškolcima iz Ukrajine! Naša djeca naučit će ih ponešto stranog jezika kojeg uče kod nas i igrati se s njima razne društvene igre

  • Fotomaraton

  • Podjela svjedodžbi

  • Otvoren ured za FIRST-MINUTE UPISE

  • sokovi, grickalice, kavica za familiju :)


Što je Fotomaraton?

Natjecanje u najboljem setu fotografija izgleda ovako: natjecatelji će dobiti popis od 10 tema koje moraju ilustrirati fotografijama u sat vremena. Fotografije moraju biti u mobitelu poredane istim redosljedom kako su poredane teme. S obzirom da će se fotkati po cijelom kvartu, fotomaraton je organiziran za djecu od 4. razreda naviše. Napunite mobitele, razgibajte se jer vas čeka sat vremena utrke za temama koje smo vam smislili. Najboljeg fotografa odabrat će ni manje ni više nego poznati fotograf Fedor Vučemilović! Nagrada je već pripremljena!


Fotomaraton počinje u 11:00 sati. Fotke se moraju predati komisiji u crnoj učionici do 12:00 sati. Proglašenje pobjednika bit će u 12:30 sati.



27 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page