top of page
  • Writer's pictureCentar Edukacije Butković

Centar Edukacije Butković: sve što vam treba od sad na jednom mjestu

Temelj kvalitetne edukacije krije se u spremnosti na promjenu. Svaka nova generacija ima drugačije potrebe, a mi uživamo promatrati kako se ne mijenjaju samo djeca već i odrasli.


I naša Škola Stranih Jezika Butković ušla je prije nekoliko godina u novu fazu u životu i otvorila nove mogućnosti osnivanjem Centra Inovativne Edukacije. Pogodili smo pravu žicu - u svega nekoliko godina bruji od radionica, treninga i suradnje s brojnim partnerima u Hrvatskoj i svijetu.

Centar je izdao čak 10 udžbenika za učenje engleskog jezika autorica prof. Vlatke Butković i prof. Anite Poljak i u njega utkao Butković metodu™ učenja stranih jezika po kojoj nas već 26 godina prepoznaju.

Kako vam ne bi promakla događanja iz naše cjelokupne ponude, bez obzira jeste li primarno polaznik tečaja stranih jezika, neke od radionica ili ste tvrtka koja traži treninge za djelatnike, objedinili smo Butković Strane Jezike i Centar Inovativne Edukacije pod imenom Centar Edukacije Butković. Web stranica koju ćete od sad posjećivati (a ako ste naš polaznik tečajeva stranih jezika znate ju već dugi niz godina) je www.butkovic.eu, a www.centarinovacije.com na kojem ste pratili radionice će automatski prebacivati na domenu Centra Edukacije Butković.

Bacite oko na novi izgled našeg weba i podijelite s nama ideje, mišljenje i sugestije o sadržaju kojeg želite a mi ga možda nismo podigli.

Postanite pisac na našem Blogu: prijavite se kao Member i mi ćemo vas rado dodati, cijela ideja je da učimo jedni od drugih!

Osim weba, objedinili smo i Facebook stranice, pa sve novosti od sad objavljujemo na istoimenoj Facebook stranici Centar Edukacije Butković.


Za vas smo kreirali virtualnu knjižnicu u kojoj se nalazi pregršt časopisa posvećenih nadopuni učenja stranih jezika, pomoći roditeljima i krcati su temama kojima se bavimo u našem Centru.


Želja nam je da lakše dođete do onog što tražite i da znate da smo uvijek tu za vas, pa od sad šaljemo ne više od tri Newslettera mjesečno s važnim obavijestima, a vas pozivamo da nam se obratite s bilo kojim pitanjem. Na naslovnici weba nalazi se lista svih događanja u najavi, a pozive postamo i na Facebooku kojeg ako još niste, lajkajte i pratite :)


Temelj kvalitetne edukacije krije se u spremnosti na promjenu.

Sve radionice koje smo smislili za vas nastale su jer smo vidjeli što vam je potrebno, jer vjerujemo da samo buđenje kreativnosti i njezino njegovanje može trajno educirati i - promijeniti vam život. Mi stalno učimo i mijenjamo se.


172 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page