top of page
  • Writer's pictureVlatka Butkovic

Uspješna godina mora se proslaviti

Kao i svake godine, 1.lipnja proslavom Dana Centra službeno zatvaramo još jednu školsku godinu. Teško je opisati zahvalnost koju osjećamo prema našim polaznicima. Predanim radom i veseljem koje donose u naše učionice, čine naš posao ljepšim a Centar mjestom koje osjećamo kao drugi dom. Nadamo se da smo vam tijekom i ove godine uspjeli vratiti sve što nam pružate, pomaknuti očekivanja i pomoći vam da ih ispunite.



Trudimo se svake godine ponuditi vam nešto novo, dograditi postojanu tradiciju koja broji 29 punih godina i biti u korak s najsuvremenijim spoznajama u obrazovanju. Mnogo novosti već je u pripremi za sljedeću školsku godinu. Imate li ikakvih prijedloga, svakako nam se javite na naše kontakte, rado ćemo ih čuti i raspraviti na sastancima i radionicama na kojima se pripremamo za nadolazeću godinu.


Dan Centra osmišljen je kao veselje s pregrštom radionica. Pronađite nešto za sebe, jurcajte po kvartu fotografirajući i osvojite nagradu za najbolju fotografiju, sadite s vrtlarima, pjevajte karaoke... Povedite prijatelje, svi su dobrodošli!


Za naše buduće klince koji žele vidjeti zašto nas zovu Škola sa srcem! organizirali smo ogledni sat od 10:30-11:00 sati.

Svjedodžbe ćete pronaći tako da pronađete svoju profoesoricu ili profesora, oni ih čuvaju :)


Znate li već sada da nastavljate učiti s nama i u jesen, osigurajte si popust na first-minute upis upisom u periodu 1.-19.6.2019. Naravno, ured je otvoren za vas i tijekom proslave Dana Centra.


Vidimo se!



48 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page