RODITELJSKI KORACI U DJETETOVOM UČENJU

Voditeljica radionice:

prof. Vlatka Butković

kalendar zbivanja
kako razmišlja vaše dijete a kako vi?
3 školska sata
alati za pomoć u  učenju
pružanje feedbacka vlastitom djetetu

Radionica je osmišljena kako bi roditeljima dala konkretne upute o tome kada, koliko i kako pomoći svom djetetu u učenju.  

U prvom dijelu radionice prof. Vlatka Butković prenijet će roditeljima najnovije spoznaje o klincima nove generacije, njihovim izazovima i prednostima. Roditelji će kroz otvoreni dijalog podijeliti situacije u kojima se svakodnevno nalaze i dobiti savjet ( i odraditi vježbu) kako im pristupiti s pozitivnim ishodom.

Drugi dio radionice posvećen je upoznavanju roditelja s nekoliko vrlo korisnih besplatnih alata i aplikacija kojima svojoj djeci mogu pomoći u učenju a da pritom ne uče s djetetom. Kroz korisne vježbe roditelji će naučiti pružiti svom djetetu pomoć u učenju, prihvaćanju obaveze, postavljanju jasnih zajedničkih ciljeva. Moći ćete pripremiti svoje dijete za odgovaranje i suradnju s drugima i voditi ga kroz samostalno učenje i istraživanje.

 

Treći dio radionice je konačni korak u osvještavanju izazova s kojima je vaše dijete izloženo.

Ova radionica dio je naše edukacije za odrasle i u proces podučavanja smo integrirali mnogo aktivnosti i elemente design thinkinga. Zašto toliko truda oko svake radionice? Jer upravo fleksibilnost design thinking procesa ostavlja polaznicima dovoljno prostora za vlastitu intervenciju i planiranje.

Svako dijete je dijete sa specifičnim potrebama, motivacijom i izazovima u odrastanju. 

Radionice za roditelje organizirane su petkom u 18.00 - 20.30 sati. Broj polaznika ograničen je na 12. Prijava je obavezna. 

Cijena predavanja je 150 kn, a za dvoje roditelja imamo obiteljsku cijenu od 200 kn. 

Preporučujemo za vaše dijete pohađanje radionica Grupni rad i komunikacijske vještine, Mentalna Mapa i Prezi, te Multimedijski alati za učenje kao nadopunu ove radionice.

kalendar zbivanja

Centar Edukacije Butković            

  • Instagram Centar Butković
  • Flipboard
  • Facebook Centar Edukacije Butković
  • Butkovic Education Centre

+385 1 34 35 801     

+385 91 34 35 802

Back to top