REPROGAMIRANJE KOMUNIKACIJSKIH MODELA

kalendar zbivanja

Voditeljica radionice:

prof. Vlatka Butković

4 tipa ličnosti
3 školska sata
pružanje feedbacka
trening komunikacije s djetetom

Radionica organizirana u 3 školska sata osmišljena je s ciljem da vam pomogne prepoznati motivatore u vašem djetetu i prema njiima preprogramirati vlastito ophođenje s djetetom.

U prvom dijelu radionice prof. Vlatka Butković provest će roditelje kroz test koji će im pomoći da shvatite kojem tipu ličnosti njihove dijete pripada i koje mu to prednosti odn. prepreke donosi. 

Drugi dio radionice posvećen je praktičnoj primjeni stečenih saznanja te osvještavanju dosadašnje komunikacije i prenašanju vlasitih poruka u modele koje je dijete sposobno razumijeti i prihvatiti. Roditelji će na licu mjesta vlastite načine komunikacije s djetetom preformulirati i izgraditi uz stalni feedback ostatka grupe i voditeljice. Proces osvještavanja ishodišta našeg ponašanja te frustracije kod neefikasnih razgovora bitno je ubrzan pogledom na nas "izvana". Svako dijete je dijete sa specifičnim potrebama, motivacijom i izazovima u odrastanju, a stižu bez uputa :)

Radionicu preporučujemo svim roditeljima. Ova radionica dio je naše edukacije za odrasle i u proces podučavanja smo integrirali i elemente design thinkinga. Zašto toliko truda oko ove teme? Jer upravo takav pristup polaznicima ostavlja dovoljno prostora za vlastitu intervenciju i nov pogled na stari problem.

Broj polaznika ograničen je na 12. Termini se ponavaljaju svakih nekoliko tjedana. Prijava je obavezna. 

Cijena predavanja je 150 kn, a za dvoje roditelja imamo obiteljsku cijenu od 200 kn. 

​​Spoznaje iz ove radionice možete nadopuniti radionicom Roditeljski koraci u djetetovom učenju

kalendar zbivanja

Centar Edukacije Butković            

  • Instagram Centar Butković
  • Flipboard
  • Facebook Centar Edukacije Butković
  • Butkovic Education Centre

+385 1 34 35 801     

+385 91 34 35 802

Back to top