top of page
  • Writer's pictureprof. Ivana Mihaljević

Put u Lovran za srednjoškolce

Srednjoškolci, što kažete na pet dana u Lovranu, za vrijeme proljetnih praznika, upoznavanje i druženje s 20 vršnjaka, svi troškovi pokriveni? Zvuči fenomenalno!


Naime, riječ je o Maloj školi medijacije, koju organiza Udruga za podršku žrtvama i svjedocima u partnerstvu sa Srednjom školom Ludbreg u sklopu projekta (Ne)budi mi (ne)prijatelj!. Škola traje od 3. do 7. travnja 2018. godine i održava se u prekrasnom Lovranu.

Na Maloj školi medijacije srednjoškolci će učiti o medijaciji, nenasilnoj komunikaciji i tehnikama aktivnog slušanja kroz edukativne radionice koje će voditi suradnici iz Hrvatske udruge za mirenje te volonteri Udruge.



Jedna od volonterki Nacionalnog pozivnog centra Udruge je i naša profesorice Dolores Kosović, koja nam je i prenijela informacije o projektu.


Toplo preporučamo svim srednjoškolcima da se prijave jer nam jako nedostaje iskustva mirenja i nenasilne komunikacije, a pogotovo aktivnog slušanja.

To su osobine koje se kroz radionice vrlo uspješno usvajaju, uz stručno vodstvo i neumorne volontere koji im mogu prenijeti bezbroj dobrih savjeta i primjera.

Prijaviti se mogu svi srednjoškolci Republike Hrvatske. Osim ispunjenog obrasca, uz prijavu je potrebno priložiti svoju biografiju te motivacijsko pismo (ponuđene su 3 teme). Sve informacije možete pronaći na ovom linku. Prijave se primaju zaključno s 11. ožujka, zato požurite!


Slobodno nam se obratite s pitanjima, rado ćemo vas spojiti s prof. Dolores.


Sretno svima i držimo fige da netko od naših otputuje u Lovran.

58 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page