top of page
  • Writer's pictureCentar Edukacije Butković

Livestream nastave? Da, dobro ste čuli :)


Početak nastave, napokon!

Počinjemo s nastavom 23. rujna u našim učionicama na lokaciji Mladice 20. Moguće je da će neki strani jezici početi tjedan nakon toga, zbog stalnih promjena rasporeda u školama. Ne brinite, naći ćemo najbolje rješenje za vas i uskladiti termine kako bi ostatak godine mogli mirno posvetiti učenju s guštom.

Naši programi odvijat će se neometano bez obzira na moguće promjene epidemiološke situacije, za što smo pripremili tri moguća koncepta nastave.

Livestream nastave iz multimedijalno opremljenih učionica

Novom odlukom Stožera Civilne zaštite od 11.9.2020. sve vannastavne aktivnosti u osnovnim i srednjim školama nije moguće organizirati te smo stoga polaznicima koji su nastavu pohađali izvan sjedišta omogućili interaktivno sudjelovanje putem livestreama iz naših učionica. Oni će u potpunosti moći komunicirati sa svojim kolegama iz grupe i profesorima te aktivno sudjelovati na nastavi.

Svih pet učionica u potpunosti su multimedijalno opremljene profesionalnom audio-video opremom. Učionice su ozvučene, dok predavači imaju poseban audio sustav. Nastava se prenosi putem zaštićenih video linkova uz sve opcije koje ZOOM nudi. Vrhunska tehnologija omogućuje nam besprijekoran zvuk i sliku, a optička mreža siguran i stabilan prijenos.


Nastava na najvišoj razini​


Butković metodu™ rada odlikuje felksibilnost i stalno stručno usavršavanje naših predavača, te se u ovim okolnostima snalazimo kao riba u vodi. Ne samo da smo spremni za ovu godinu, već je naša metoda rada i prilagodbe nastave u virtualnom prostoru ušla u svijet američkih internacionalnih škola. Prof. Butković, zaposlena kao CEESA Global Connections Manager, educira konzultante, direktore, ravnatelje i nastavnike 21 škole udruge Central and Eastern European Schools Association - CEESA kako modificirati metodu podučavanja te ju učiniti uspješnom i u skladu s potrebama djece. Upravo je ovu subotu, 12.9. bila 8 satna #CEESAconnects 1st Virtual Conference sa preko 500 sudionika, čije predavače je prof. Butković na posebnim radionicama pripremala za online nastupe.


Naši predavači su, dakle, odgovaraju najvišim standardima u obrazovanju te i sami sudjeluju u postavljanju novih standarda.


Vidimo se u još jednoj uspješnoj godini. I ne zaboravite, ovo nam je slavljenička 30. godina postojanja, što znači da ćemo se potruditi da je posebno vesela!

104 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page