GRUPNI RAD I KOMUNIKACIJSKE VJEŠTINE

Dobna skupina:

10+ godina

Voditeljica radionice:

prof. Vlatka Butković

kalendar zbivanja
7 koraka
do efikasne grupe
4 školska sata
rad u različitim medijima
prezentiranje i feedback

Grupni rad se od djece u školi očekuje ali ih se istovremeno ne uči kako kvalitetna suradnja izgleda. Radionica organizirana u 4 školska sata uvodi polaznike u svjesno sudjelovanje u svakodnevnoj komunikaciji te konkretnim koracima u grupnom radu. Djeca će ovladati tehnikama kojima se lakše započinje i vodi razgovor, gradi projekt s grupom, odabire medij kojim grupa želi prezentirati projekt i naučiti pružati feedback.

Posebna pažnja posvetit će se prepoznavanju vlastitih i tuđih vještina i izazova kako bi u grupnom radu bolje delegirali zaduženja i postizali bolje rezultate.

 

Djeci će se objasniti komunikacijska hijerarhija u školi i s njima uvježbati obraćanje nastavnicima lišeno stresa i predrasuda.

Ova radionica dio je naše edukacije za djecu i odrasle i u proces podučavanja smo integrirali čak i elemente design thinkinga. Zašto toliko truda oko grupnog rada? Jer upravo to djeci nedostaje u formalnom obrazovanju. Naš pristup ostavlja im dovoljno prostora za vlastitu kreaciju a pritom daje jasne korake za dalji rad.

Radionica je organizirana subotom u trajanju od 4 školska sata: dva sata, pauza od 15 minuta , dva sata.

Radionicu preporučujemo djeci već od 4. razreda.

Preporučujemo pohađanje radionica Mentalna mapa i Prezentacija i Multimedijski alati za učenje kao nadopunu ove radionice.

Radionicu smo nadopunili posebnom radionicom za roditelje Roditeljski koraci u djetetovom učenju

kalendar zbivanja

Centar Edukacije Butković            

  • Instagram Centar Butković
  • Flipboard
  • Facebook Centar Edukacije Butković
  • Butkovic Education Centre

+385 1 34 35 801     

+385 91 34 35 802

Back to top