sri, 23. ruj | Butkovic Education Centre

Učimo djecu kreirati vlastiti nastavni sadržaj

Tijekom jeseni ulazimo u uzbudljivi projekt - kreiranje sadržaja kojim će upravljati naša djeca i stvarati za svoje vršnjake.
Registration is Closed
Učimo djecu kreirati vlastiti nastavni sadržaj

Vrijeme i lokacija

23. ruj 2020. 08:00
Butkovic Education Centre, Mladice ul. 20, 10090, Zagreb, Croatia

O događaju

Da, izvanredne okolnosti često nas dovode do inovativnih rješenja i unapređenja uvaženih pravila. Vrhunski odrađen posao od strane naših polaznika tijekom silnih sati video nastave najbolji je dokaz da se online učenje ne mora tretirati kao izlaz za nuždu već kao fenomenalna nadogradnja već ustanovljenim modelima podučavanja. 

Iskoristit ćemo i graditi na vještinama kojima su ovladali prije ljeta te ih podučavati korištenju edu alata za kreiranje novog sadržaja. 

Povratak u učionice omogućit će nam da im pokažemo sponu između online istraživanja i prezentiranja uživo te uspješne interakcije s ostalima.

Takav proces od polaznika traži da istražuju, kritički promišljaju, zajedno planiraju te naposlijetku sprovedu u djelo projekt koji uvijek na kraju mora imati zadovoljen jedan uvjet, a to je da je koristan materijal za učenje drugima. Primarni cilj je i dalje ovladavanje stranim jezicima, no ono je brže i trajnije ako je njegova upotreba tako očita i uzbudljiva. 

Čeka nas uzbudljiva školska godina :)

Podijelite događaj