sub, 24. velj | Centar Edukacije Butković

Multimedijski alati za učenje

Radionica organizirana u 3 školska sata obuhvaća upoznavanje s nekoliko besplatnih alata, platformi i aplikacija koje učenje čine lakšim, uzbudljivijim i bližim djetetu današnje generacije.
Registration is Closed
Multimedijski alati za učenje

Vrijeme i lokacija

24. velj 2018. 16:00 – 18:30
Centar Edukacije Butković, Mladice ul. 20, 10000, Zagreb, Croatia

O događaju

Radionica organizirana u 3 školska sata obuhvaća upoznavanje s nekoliko besplatnih alata, platformi i aplikacija koje učenje čine lakšim, uzbudljivijim i bližim djetetu današnje generacije. Svi alati kojima će dijete ovladati imaju praktičnu primjenu u nastavi u formalnom obrazovanju. Koristeći ih, djeca postaju samostalna u učenju te dobivaju komparativnu vrijednost u odnosu na vršnjake i bolje prezentiraju svoje znanje u razredu.

Najvažniji učinak ovih alata je da znanje do kojeg je dijete došlo samo, istražujući i stvarajući nove sadržaje na ovaj način, ostaje trajno. Također, na ovaj način učenje postaje igra i nešto blisko.

Poseban naglasak u radionici o multimedijskim alatima za učenje stavljen je na projektno razmišljanje - pristup učenju potrebnan za školu i život. Djecu se kroz vježbe uvodi u kontroliranu i ugodnu verbalnu i neverbalnu komunikaciju, prezentacijske vještine te timski rad.

Podijelite događaj