TRADICIJA DUGA 23 GODINE

Prethodnik Škole Butković strani jezici bila je Škola stranih jezika V.V.BUTKOVIĆ osnovana je 1991. godine. Osnovala ju je gđa. Vlatka Butković, nastavnica engleskog jezika sa 25 godina iskustva rada u osnovnoj školi. Tada je u ponudi bila samo poduka engleskog jezika. 

 

Kroz 23 godine rada neprekidno smo rasli i širili svoju ponudu. Uspjesi naših polaznika donijeli su nam reputaciju postojane i respektabilne škole s visokim kriterijima. Počeli smo s jednom učionicom, danas nastavu održavamo na ukupno 9 lokacija širom grada, uključujući i najuži centar grada.

 

U ponudi su: engleski, njemački, talijanski, francuski, ruski i španjolski jezik te hrvatski jezik za strance.


Tečajevi su organizirani kroz na sljedeći način: 

KIDS - JUNIOR - TEEN - ADULT: tečajevi za djecu i odrasle, odn. tečajevi za građanstvo 


U sklopu navedenih tečajeva izdvajamo:

  • poslovne tečajeve
  • pripreme za međunarodne ispite FCE, CEA
  • razne stručne tečajeve


Naše sjedište je Stenjevcu u Modecovoj 19 gdje se nalazi 5 učionica, uredi i Tajništvo škole.

Također, organizirali smo nastavu u 8  osnovnih i srednjih škola škola u zapadnom dijelu Zagreba, Črnomercu, Svetom Duhu te samom centru grada u OŠ Josipa Juraja Strossmayera.

 

U nastavi koristimo najsuvremenija audio-vizualna nastavna sredstva koja postoje na tržištu - laptop, projektor, iPad i razne aplikacije te internet, i to na svim lokacijama i na svakom školskom satu. Škola posjeduje knjižnicu sa stranim naslovima. U sve škole u kojima održavamo nastavu sva nastavna sredstva i knjižnicu donosimo sa sobom.

 

U školi predaju profesori koji se stalno stručno usavršavaju za posao koji rade. Razina poduke i usluge je zajamčeno na jednako visokoj razini bez obzira na lokaciju na kojoj pohadjate naš tečaj.

 


opširnije